Keres

Fuvarozást vállalok

Feladás dátuma: júl. 06., 15:19
Kapcsolatfelvétel
Horváth Lajos József (2)
Telefonszám: 06304192109

Régió

Bács-Kiskun megye József Attila 26, 6455
Település katymár
3,5T összsúlyú, hosszú magas, zárt furgonnal fuvarozást vállalok (hűtött termékeket is ).
Hosszú magas hőszigetelt,hűtőberendezéssel felszerelve,11 lég köbm öt raklapos zárt furgon,melynek az önsúlya 28q+7q szállítási tömeg=3,5t.Fuvart keresek Bács-kiskun megye területén,mely nagy terjedelmű lehet,de a szállítási súlyt ne haladja meg.Tökéletesen zárt,víz,pormentes raktér.+36304192109

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4103
Megtekintve: 136
Expires: dec. 21., 15:19

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.