Ápolókat és ápolónőket keresünk hivatalos németországi állásokba

Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 06., 22:43
Kapcsolatfelvétel
Besenyő Ágnes (1)
Telefonszám: +36202626430

Régió

Pest megye Pilisszentlászló, 2009
Település Németország
Ápolókat és ápolónőket keresünk hivatalos németországi állásokba

Jobb életet szeretnél? Itt a lehetőség.
25-40 év közötti ápolónőket és ápolókat keresünk dél-németországi kórházakba elsősorban B1 és B2 szintű német nyelvtudással.
A nyelvtudás hiánya sem jelent problémát, a nyelvtanfolyamot a kórházak biztosítják. Segítünk a diploma németországi elismertetésében, és a lakás keresésben is.
Leendő munkatársaink gyönyörű környezetben, a Fekete-erdő közelében dolgoznak. Szakképzetteknek fizetés havi 3500 eurótól.
Jelentkezni lehet német nyelvű, fényképes önéletrajzzal és a végzettséget igazoló dokumentumokkal a besenyo.agnes@gmail.com-on vagy telefonon +36 20 2626430, +49 (0) 15222173836-os számon.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4633
Megtekintve: 18
Expires: febr. 03., 22:43

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.