Asztalost keresünk Svédországba

Asztalost keresünk Svédországba

Ár: 700 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 13., 10:41
Kapcsolatfelvétel
Svéd Asztalos (1)
Telefonszám: 06702214141

Régió

Komárom-Esztergom
Település Tatabánya
Asztalost keresünk Svédországi munkahelyre
Asztalost keresünk Svédországi munkahelyre, konyhabútorok beépítésére, szalagparketta lerakására és ajtók, valamint gardrób szekrények beszerelésére. Kereset nettó 700.000ft/hó
Ha van vállalkozása és tud számlát adni, akkor 800.000ft/hó
Érdeklődni a +36 70 221 4141-es telefonszámon, vagy az asztalossved@gmail.com email címen lehet

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4684
Megtekintve: 15
Expires: febr. 03., 10:41

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.