Céges

Betanított munka (operátor) - ingyen szállás + extrák

Ár: 200 000 Ft
Feladás dátuma: aug. 14., 15:46
Kapcsolatfelvétel
Gelencsér Imre (1)
Telefonszám: +36 30 616 5688

Régió

Komárom-Esztergom
Település Esztergom és környéke
Operátori állás - szalagmunka - vagy alkatrészszerelés; szénszál gyártás; ingyenes szállás és étkezés; nyolc általános

Ezt ne hagyd ki! Légy operátor és gyárts autókat európai körülmények között!
Mondom a lényeget okos megjegyzéseimmel együtt:
- két műszakos meló, ötven perc az ebédszünet (Itt a vacsoraidőre is azt mondják, hogy ebédszünet, de nem szólok, mert nem akarom felfedni hatalmas intelligenciámat)
- ingyenes étkezés, ami alatt azt kell érteni, hogy munkanapon a reggelit, ebédet, vacsorát ingyen adják. (Ezek nyilván mindenkit itt akarnak tartani, ezért becsülik meg a munkavállalókat.)
- ingyenes a szállás, én két rendesnek látszó fickóval lakom együtt, de ha lenne csajom, aki szintén itt dolgozik, akkor kapnánk külön lakrészt
- ingyen szállítanak a munkahelyre (nyilván azért, nehogy értékes energiádat gyaloglásra pazarold)
- legalább nettó 200.000.- Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, de ha buzog bennem a tenniakarás, túlórával ezt feljebb tornászhatom (Eddig a 13-as volt a szerencseszámom, de most lecseréltem a 200.000-re! Ez ugyanis az ingyen étkezést és szállást is figyelembe véve nagyon biztató.)
- a túlórát duplán fizetik (Ezt végképp nem értem - pedig mint tudjuk, meglehetősen okos vagyok -, hiszen a túlóra is pont olyan hosszú, mint a rendes munkaóra. Szerintem ugyanis a „duplán” azt jelenti, hogy kétszer annyi. Azt már kiderítettem, hogy ők is így értelmezik és ehhez tartják magukat. Lelkük rajta!)
- telefonos applikációt biztosítanak, amin mindent elintézhetek, nem kell irodákba szaladgálni (Mondjuk ez nem rossz, de fejlesztésre szorul, mert pl. társkereső funkciója nincs.)
- fizetéselőleget is ezen az applikáción keresztül kérhetek, kérdés nélkül adnak, de ezen keresztül rendelem meg a kajámat is, illetve itt naprakészen látom, hogy mennyit dolgoztam, hogy áll a szénám anyagilag a cégnél (Ebben – mint rájöttem – az a csapda, hogy ők is naprakészen látják, vagyis lényegében a vesémbe látnak.)
- hűségpénzt - harmincezer forintot - csak három ledolgozott hónap után adnak. (Elég hosszú idő, de én ki fogom várni, mert szerintem tökre megérdemlem).
- 13. havi fizetést is adnak egy év munkaviszony után (Közben persze ígéretükhöz híven adják rendesen az aktuális havi keresményt is tizenkétszer évente.)
- utazási támogatást nyilván azért adnak, hogy ne gyalog kelljen hazamennem anyukámhoz és vissza, mert az fárasztó lenne, fáradtan pedig lassabban tudnék nekik melózni. Ezért megéri nekik, hogy a busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát kifizessék, vagy ha kocsival mennék, akkor 15.- Ft-ot fizetnének kilométerenként.
- általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok.
- könnyű fizikai munka, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása.
Ha esetleg érdekel a fent vázolt munka, hívj fel, vagy írj rám! Az sem baj, ha párban jöttök, hisz úgy szép az élet.
+36 30 616 5688; gelim@freemail.hu

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4188
Megtekintve: 12
Expires: szept. 11., 15:46