Céges

Betanított munka (operátor) - ingyen szállás + extrák

Ár: 200 000 Ft
Feladás dátuma: aug. 14., 15:46
Kapcsolatfelvétel
Gelencsér Imre (1)
Telefonszám: +36 30 616 5688

Régió

Komárom-Esztergom
Település Esztergom és környéke
Operátori állás - szalagmunka - vagy alkatrészszerelés; szénszál gyártás; ingyenes szállás és étkezés; nyolc általános
Ezt ne hagyd ki! Légy operátor és gyárts autókat vagy alkatrészeket európai körülmények között! Mondom a lényeget okos megjegyzéseimmel együtt: - két műszakos meló, ötven perc az ebédszünet (Itt a vacsoraidőre is azt mondják, hogy ebédszünet, de nem szólok, mert nem akarom felfedni hatalmas intelligenciámat) - ingyenes étkezés, ami alatt azt kell érteni, hogy munkanapon a reggelit, ebédet, vacsorát ingyen adják. (Ezek nyilván mindenkit itt akarnak tartani, ezért becsülik meg a munkavállalókat.) - ingyenes a szállás, én két rendesnek látszó fickóval lakom együtt, de ha lenne csajom, aki szintén itt dolgozik, akkor kapnánk külön lakrészt - ingyen szállítanak a munkahelyre (nyilván azért, nehogy értékes energiádat gyaloglásra pazarold) - legalább nettó 200.000.- Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, de ha buzog bennem a tenniakarás, túlórával ezt feljebb tornászhatom (Eddig a 13-as volt a szerencseszámom, de most lecseréltem a 200.000-re! Ez ugyanis az ingyen étkezést és szállást is figyelembe véve nagyon biztató.) - a túlórát duplán fizetik (Ezt végképp nem értem - pedig mint tudjuk, meglehetősen okos vagyok -, hiszen a túlóra is pont olyan hosszú, mint a rendes munkaóra. Szerintem ugyanis a „duplán” azt jelenti, hogy kétszer annyi. Azt már kiderítettem, hogy ők is így értelmezik és ehhez tartják magukat. Lelkük rajta!) - telefonos applikációt biztosítanak, amin mindent elintézhetek, nem kell irodákba szaladgálni (Mondjuk ez nem rossz, de fejlesztésre szorul, mert pl. társkereső funkciója nincs.) - fizetéselőleget is ezen az applikáción keresztül kérhetek, kérdés nélkül adnak, de ezen keresztül rendelem meg a kajámat is, illetve itt naprakészen látom, hogy mennyit dolgoztam, hogy áll a szénám anyagilag a cégnél (Ebben – mint rájöttem – az a csapda, hogy ők is naprakészen látják, vagyis lényegében a vesémbe látnak.) - hűségpénzt - harmincezer forintot - csak három ledolgozott hónap után adnak. (Elég hosszú idő, de én ki fogom várni, mert szerintem tökre megérdemlem). - 13. havi fizetést is adnak egy év munkaviszony után (Közben persze ígéretükhöz híven adják rendesen az aktuális havi keresményt is tizenkétszer évente.) - utazási támogatást nyilván azért adnak, hogy ne gyalog kelljen hazamennem anyukámhoz és vissza, mert az fárasztó lenne, fáradtan pedig lassabban tudnék nekik melózni. Ezért megéri nekik, hogy a busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát kifizessék, vagy ha kocsival mennék, akkor 15.- Ft-ot fizetnének kilométerenként. - általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok. - könnyű fizikai munka, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása. Ha esetleg érdekel a fent vázolt munka, hívj fel, vagy írj rám! Van egyéb ajánlat is. Az sem baj, ha párban jöttök, hisz úgy szép az élet. +36 30 616 5688; gelim@freemail.hu

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4188
Megtekintve: 88
Expires: jan. 01., 15:46

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.