Új
Divatékszerek értékesítése
Céges

Divatékszerek értékesítése

Ár: 1 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 16., 14:08
Kapcsolatfelvétel
Vass Gergely (1)
Telefonszám: 706148128

Régió

Budapest , 2030
Település Budpest
Divatékszerek értékesítése

Elfogadható áru, divatos ékszerek értékesítése online és újság katalógusból. A munka bárhonnan végezhető, bármennyi idő ráfordítással.
A munkát eredményesen olyan jelentkező tudja végezni, akinek kiterjedt ismeretségi köre van (kollégium; nagy létszámú munkahely; kiterjedt kapcsolatrendszer valamelyik közösségi oldalon; esetleg olyan vállalkozást vezet, ahol sok női vendég fordul meg).
A fizetés jutalékos rendszerben történik.
Bővebb felvilágosításért, kérem, keressen az alábbi elérhetőségen

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4705
Megtekintve: 11
Expires: jan. 23., 14:08

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.