Keres

Hőszigetelés

Feladás dátuma: márc. 13., 10:05
Kapcsolatfelvétel
Platina (2)
Telefonszám: 06703429071https://platinaablak.com/
Weboldal megtekintése

Régió

Baranya megye Komló, 7300
Település Komló
Hőszigetelésben jártas kollégákat keresünk!
Cégünk keres főként Baranya megyéből tapasztalattal rendelkező homlokzati hőszigetelésben jártas kollégákat. Ha úgy érzed, hogy tudsz csapatban dolgozni, igényes vagy a munkádra és nem félsz olykor a magasban. Jelentkezz nálunk, biztosan megegyezünk. Jelentkezni a megadott telefonszámon vagy a platinagroupkft@gmail.com elérhetőségen lehet.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4997
Megtekintve: 26
Expires: ápr. 03., 10:05

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.