Céges

Hungaromax admin: Álláshirdetők figyelmébe ajánljuk

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: júl. 21., 16:25
Kapcsolatfelvétel
Super User (1)
Telefonszám: 06 20 432 58 58https://hungaromax.hu/felhasznalasi-feltetelek
Weboldal megtekintése

Régió

Országos
Település Országos
2022 augusztus 1-től változik az álláshirdetések elbírálása.


Tisztelt hirdetők!

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi időben mind több olyan álláshirdetés került feladásra, amelyik nem tartalmazza a munkaadó adatait. Ide másoljuk a vonatkozó cikkelyt a felhasználási feltételekből:

"A Munkahely, állás, üzlettárs kategóriában csak konkrét, valós, kellően behatárolható állásajánlatok tehetők közzé, a munkaadó megnevezésével, a munkahely címével és telefonszámával. Általános megfogalmazásokat, tömeges, dömpingszerű munkaajánlatokat nem tudunk elfogadni, de egy apróhirdetésben több konkrét munkakör (pozíció) is meghirdethető. Amennyiben az apróhirdetés személyes adatokat is tartalmaz (pl. kapcsolattartó személy neve, e-mail címe), a Felhasználó szavatosságot vállal, hogy rendelkezik az érintett személy adatai nyilvánosságra hozásához szükséges engedéllyel."

Ezek a feltételek egyre ritkábban teljesülnek, továbbá mind több az ismétlődő, újra feladott hirdetés is, holott egyértelműen fogalmazunk, amikor a Feltételekben tiltjuk az azonos, vagy lényegét tekintve újat nem tartalmazó hirdetések feladását. Mivel eddig volt rá kapacitásunk, egy-egy hirdető esetében visszanéztük, hogy az adott hirdetése szerepel-e már régebben a feladottak között. Amennyiben igen, akkor az újabbat vagy épp a régit kikapcsoltuk. Erre a továbbiakban nem tudunk időt fordítani, akinél többszörösen feladott hirdetést találunk, az összes hirdetését kikapcsoljuk. Újra aktiválás esetében a fiókot is tiltjuk.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.

Admin

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 8875
Megtekintve: 69
Expires: aug. 25., 16:11

Hasznos lehet - Kérjük elolvasni

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy sorozatos szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül kikapcsoljuk, de kérésre a döntést megindokoljuk. A fiók helyreállítása csak kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon) után lehetséges. Tovább...