Sürgős

Köműveseket és Segédmunkásokat keresnek Ausztriába

Feladás dátuma: ápr. 30., 18:02
Kapcsolatfelvétel
Kiss József (1)
Telefonszám: +3630888888

Régió

Győr-Moson-Sopron Köműveseket és Segédmunkásokat keresnek Ausztriába , 9400
Település Sopron
Köműveseket és hozzá értő segédmunkásokat keresnek Ausztriai Munkavégzésre. Munkavégzés helye Bécs
Köműveseket és hozzá értő segédmunkásokat keresnek Ausztriai Munkavégzésre. Munkavégzés helye Bécs. Hosszútávú munkalehetőség! Magyar cég Magyar bejelentés Osztrák fizetés. Német nyelv tudás előny de nem feltétel. Szállás nincs. Ingázás lehetséges. Részletek és érdeklődni kizárolag e-mailben lehetőséges!! Jelentkezni kizárólag bér igény megjelölésével Fenyképes Magyar nyelvű önéletrajzzal lehetséges. kj.17.office@gmail.com

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5279
Megtekintve: 40
Expires: jún. 25., 18:02

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.