Legyen saját webáruházad

Ár: 9 059 Ft
Feladás dátuma: jan. 07., 16:09
Kapcsolatfelvétel
Bényei László (2)
Telefonszám: 06703738779vtwyw2.zamnia.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Nemesbikk , 3592
Település Nemesbikk
Legyen saját webáruházad

Akarsz saját webáruházat? Állj készen életed legjobb évére. 2020 a mi évünk. Tarts velünk. Szeretnél egy olyan webáruházat ahol nincs szükséged raktárkészletre, nem kell számláznod, kiszállítani, garanciát vállalni? Ha igen a válasz akkor keress meg. Változtasd meg az életed. Ha keményen dolgozol meg lesz a munkád eredménye. Csatlakozz most a Freedomxpress csapatához. E-mail :benyeilaszlo89@gmail.com Várom jelentkezésedet.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4638
Megtekintve: 49
Expires: jan. 21., 16:09

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.