Ingyen

Országosan munka otthonról

Feladás dátuma: márc. 22., 15:41
Kapcsolatfelvétel
24stony (1)
Telefonszám: 06209252888

Régió

Pest megye
Település 2235
Munkatársakat keresek ORSZÁGOSAN otthon végezhező munkára.

Munkatársakat keresek ORSZÁGOSAN otthon végezhező munkára.
Komoly ajánlat nyugdíjasok, kismamák, és olyan emberek részére akik valamilyen oknál fogva többségében otthonról dolgoznának, akár mellékállásban akár főállásban. Minden segítség rendelkezésre áll a munkával kapcsolatban, bárki számára megtanulható.
Jól jövedelmez és folyamatosan növekszik, megbízható, és hosszútávú.
stony24@gmail.com

VAGY

24stony@freemail.hu

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5038
Megtekintve: 23
Expires: ápr. 19., 15:41

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.