Céges

Repülőgép-alkatrész gyártó munkalehetőség Nyírbátorban!

Feladás dátuma: márc. 11., 12:18
Kapcsolatfelvétel
Origo Job Kft (1)
Telefonszám: 06709490191

Régió

Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település Nyírbátor
Nyírbátori telephelyükön kínálunk munkalehetőséget repülőgép-alkatrész gyártó pozícióban. Munkarend: 3 műszakos
Nyírbátori telephelyükön kínálunk munkalehetőséget repülőgép-alkatrész gyártó pozícióban. Munkarend: 3 műszakos FELADATOK: -> repülőgép alkatrészek kézzel történő elkészítése, csiszolása, szerelése, szigetelése Amire garantáltan számíthatsz: -> biztos, hosszútávú kereseti lehetőségre -> béren kívüli juttatásra -> ingyenes vállalati buszjárat a megye több településről -> igényes, fiatalos, tiszta munkahelyi környezetre Amit tőled elvárunk: -> alapfokú számítógépes ismeret -> minimum 8 általános iskolai végzettség -> pontos, precíz, felelősségteljes munkavégzés -> jó kézügyesség -> megbízhatóság JELENTKEZÉS és információk: MOBILON: 06 20 317 7594, 06 70 949 0191 e-mail: info@origojob.hu VISSZAHÍVUNK!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4982
Megtekintve: 30
Expires: ápr. 08., 12:18

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.