Keres

Megváltozott

Ár: 100 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: máj. 10., 10:39
Kapcsolatfelvétel
Beri József (1)
Telefonszám: 00670/556 1365http://berijoci.hu
Weboldal megtekintése

Régió

XI. kerület, Budapest , 1118
Település Budapest
Sziasztok! Négy órás munkát keresek. Akár otthoni, akár a lakhelyemhez közelit. Végtag amputált vagyok!
Sziasztok! Négy órás munkát keresek. Akár otthoni, akár a lakhelyemhez közelit. Esetleg Gazdagréten, illetve vonzáskörzetében! Részben három végtag amputált vagyok, (két láb térd alatt, jobb kézfej csuklóból amputált) 46 éves! Lehet engem keresel? Az eredeti szakmám bútorkárpitos, de bármit megtanulok! Van weblapszerkesztői képesítésem is.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5310
Megtekintve: 46
Expires: jún. 07., 10:39

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.