Céges

Tölgyfa kerítés elemek, deszka, virágosláda, fűrészáru, raklap és tűzifa a gyártótól Gödöllőn

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: máj. 03., 12:11
Kapcsolatfelvétel
Lesták Imre (2)
Telefonszám: +36203335336www.szadawood.com
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Gödöllő, 2100
Település Gödöllő
Állapot Újszerű
Fűrészáru, szélezetlen és szélezett deszka, egyedi formavilágú kerítéselemek és más fatermékek gyártása és értékesítése.

Tölgy kerítésdeszka gyártás Gödöllőn,  rusztikus formákkal virágosláda, ezeket csak nálunk láthatja. A légszáraz tölgy kerítés egy örök darab lesz kertjében, kérjen árajánlatot!

Részletesebben a termékeinkről és szolgáltatásainkról:

- Tölgyfa kerítés elemek

- Szélezetlen és szélezett deszka értékesítés

- Tölgy virágosláda rusztikus és egyben egyedi formavilággal

- Újraértelmezett tölgyfa könyvespolc > Videó megtekintése

- Száraz tölgy komfort-gyújtós pakk (újdonság, egyedi csomagolás)

- Raklapkészítés kis- és nagy tételben

- Tűzifa és fűrészpor értékesítés

Tölgy mindörökké... ez nem kérdés. Minden további információért keresse fel weboldalunkat: Szadawood Telefon: +36 20 333 5336

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5286
Megtekintve: 2611
Expires: szept. 30., 12:11

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.