Férfiasság fokozása

Ár: 10 Ft
Feladás dátuma: dec. 27., 16:59
Weboldal megtekintése

Régió

Baranya megye Munkácsy M.u.11, 7815
Település Harkány
Férfiasság fokozása
Zytax: Hatékony potencianövelő tabletta, XtraSize: A péniszed megnagyobbításának hatékony és biztonságos módja, Vigrax: Hatékony potencianövelő tabletta, Maxatin: Intenzív ejakulációt és több orgazmust biztosít, Climax Control: Jelentősen hosszabb szex, az ejakulációt késleltető tablettákkal, (Ha korán elmész, a boldogság elvész!) Natural XL: Természetesen nagyobb pénisz, (Hiszed, vagy nem hiszed, nagyobb lesz a péniszed!) Porn Pro Pills: Hosszabb szeretkezés, Többszörös orgazmus, Pro Long System: Hatékony pénisznövelő húzási eljárással. Mennyiségi kedvezmények! Biztonságos vásárlás! Partner (affiliate) program is van!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4613
Megtekintve: 120
Expires: júl. 10., 16:59

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.