Céges

Elalvást segítő hangterápiás készülék

Ár: 9 990 Ft
Feladás dátuma: máj. 13., 10:42
Kapcsolatfelvétel
SLEEPR (2)
Telefonszám: +36306757945https://sleepr.hu/
Weboldal megtekintése

Régió

Csongrád megye
Település Szeged
Mélyebb alvásért, aktívabb holnapért! 9 féle különböző hang segíti a pihentető alvást.
Termékismertető

1. A Sleepr hangterápiás készülék 9 fajta kristálytiszta hanggal rendelkezik, ebből 6 természetes és 3 altatódal, hogy megnyugtassa a gyermekét. A természetes hangok: Fehér zaj, hullámhang, madárcsiripelés, vízesés, tücsökciripelés és esőhang. Kiválaszthatja a hangokat az igényeinek megfelelően és csendes környezetet tud létrehozni az Ön és szerettei számára, a gyors elalvás és a teljes kipihentség érdekében. A hanggép lehetővé teszi, hogy felszabadítja az élet és a munka stresszét, hogy jobban tudjon aludni.
2. A készülék méretéből és súlyából adódóan hordozható kivitelű, mindössze csak 8 * 8 * 3,3 cm. Kis helyet foglal el az éjjeliszekrényen, könnyen hordozható táskában vagy bőröndben, így tökéletes utazási társa lehet. Mindezeken túl, egy pánt segítségével bár hova fel lehet függeszteni például babágyra, babakocsira.
3. A hangterápiás készülékünk nemcsak elfedi a külső zajokat, hanem javítja az alvás minőségét is. Előnye, hogy akár otthon, irodában, gépkocsiban, kollégiumban, óvodában vagy bárhol használható.
4. A készülékkel egész éjjel folyamatosan le lehet játszani a kiválasztott hangot vagy zenét, de ha ezt nem szeretnénk, van egy automatikus kikapcsolási időzítő, melynek segítségével 3 időintervallum közül választhatunk:15, 30 vagy 60 percre lehet beállítani az energiatakarékosság érdekében. A kiválasztott időt egy LED fény jelzi, mindegyik időtartamot más színű (15 perc piros, 30 perc zöld, 60 perc kék) így tudjuk kontrollálni, hogy a készülékünk mikor fog automatikusan kikapcsolni. Könnyen beállíthatja a készüléket a legmegfelelőbb hangerőre, a nyomógombok segítségével. A készülék kikapcsolásakor megjegyzi, hogy melyik hangot hallgatta utoljára. Újraindításkor automatikusan lejátssza a leállításkor hallgatott zenét vagy hangot.
5. A készülék egy világító kijelzővel is rendelkezik, ez által a pulzáló fény segítségével 10 perc alatt beállíthatja a légzését, hogy a teste teljesen ellazuljon. Ez a funkció egy külön gomb megnyomásával teljesen függetlenül is használható.
6. A készülék beépített lítium elemmel és USB töltéssel rendelkezik, ennek megfelelően akár hálózati adapterről, laptopról, power bankról (külső akkumulátor) is feltölthető.
A teljesen feltöltött készülék megközelítőleg 50 órán keresztül folyamatosan használható.

Termékinformáció:
Név: Zenélő elalvást megkönnyítő gép
Árucikk: Q1
Bemenet: DC5V=0.5-1.0A
Áramellátás: 1W (Max)
Akkumulátor kapacitás: polimer akkumulátor-800mAh
Töltési kör: 500
Működési idő: 50h
Töltési idő: 1h
Termék tömege: 100 g
Termék színe: fehér
Termék mérete: 80*80*33 mm

Csomag tartalma:
1 * gép
1 * USB
1 * Használati útmutató

Ma Akár -23% Kedvezmény

Eredeti ár: 1 db. 12 990.-Ft. + szállítási költség.
2 db. 23 380.-Ft. ingyenes szállítás

Akciós ár: 1 db. 9 990.-Ft. + szállítási költség.
2 db. 17 280.-Ft. ingyenes szállítás

Megvásárolható: https://sleepr.hu/

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5319
Megtekintve: 26
Expires: jún. 10., 10:42

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.