Házhoz

Dallmayr Prodomo koffeinmentes őrölt kávé (0,5kg)

Ár: 2 390 Ft
Feladás dátuma: febr. 12., 21:32
Kapcsolatfelvétel
COOL Coffee SHOP (6)
Telefonszám: +36205063353https://www.coolcoffee.hu
Weboldal megtekintése

Régió

XIII. kerület, Budapest www.coolcoffee.hu, 1139
Település Budapest
Prodomo: legfinomabb hegyvidéki kávészemek, speciális eljárással kivont koffein,
de megtartva az élvezeti értéket adó zamatokat. Bármennyi csésze fogyasztható ebből a kávéból naponta, megkímélve a gyomrát, érrendszerét.

Pörkölés: 3/5
Savasság: 3/5
Intenzitás: 3/5

Különleges koffeinmentes kávéélvezet. Ne mondjon le a kávéról csak a koffeinről.

Ingyenes személyes átvétel, gyors kiszállítás, akár ingyenes házhozszállítás!

COOL Coffee SHOP - www.coolcoffee.hu

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4847
Megtekintve: 20
Expires: márc. 11., 21:32

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.