Fapadlózás, műanyag burkolás=KT padló Budapest

Feladás dátuma: máj. 22., 19:51
Kapcsolatfelvétel
Komáromi Tamás (2)
Telefonszám: 06704281082

Régió

XVI. kerület, Budapest
Település Budapest
Budapest területén laminált padló, aljzat javítást- fal, lépcső laminált padló burkolást vállalunk. Telefon: 06/70 /428-
Budapest területén laminált padló, aljzat javítást- fal, lépcső laminált padló burkolást vállalunk. Telefon: 06/70 /428-1082
Levél: kt.padlo.laminaljavitas@gmail.com
További infó, képek stb: https://www.facebook.com/KTpadlo.Komaromi.Tamas/

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5359
Megtekintve: 18
Expires: jún. 05., 19:51

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.