Keres

Gépi földmunka

Ár: 5 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: ápr. 20., 18:02
Kapcsolatfelvétel
Keszler Nóra (3)
Telefonszám: 06303562086

Régió

Pest megye Nagytarcsa, 2142
Település Nagytarcsa
Gépi földmunka
Gépi földmunka 5 tonnás Gelh rakodó géppel, kanál méret 1,3-1,5m3. Napi kapacitása 250-500m3. Ez a gép a hagyományos bobcat, két-háromszoros munkáját végzi el. Emelési magassága, nyerges billencs és a 4 tengelyes billencset is feléri. Vállalunk vele: tereprendezést, alapok, udvarok feltöltését, út és parkoló építést, föld ki és betermelését. Tudunk szállítani termő és töltőföldet, murvát, kisebb és nagyobb billencsekkel. Hivjon bizalommal.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5173
Megtekintve: 31
Expires: jún. 15., 18:02

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.