Céges

Fagyálló mérő refraktométer

Ár: 7 490 Ft
Feladás dátuma: márc. 22., 09:09
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Borsodnádasd
Pillanatok alatt ellenőrizheted, az autód hűtőfolyadákának dermedési pontját, a szélvédőmosó folyadék dermedési pontját,
Fagyálló
Téli szélvédőmosó
Akkumulátor folyadék

Mérési tartomány: Pontosság:
Etilén: -50 oC - O oC +- 5 oC
Propilén: -60 oC - O oC +- 5 oC
Akkusav: 1.100-1.400 sg +- 0,01sg
Szélvédőmosó: -50 oC - O oC +- 5 oC
Tároló dobozban, kalibráló csavarhúzóval, törlőkendővel, mintavételező pipettával.
A készülék, gyárilag kalibrálva van!

Azonnal rendelhető itt: https://rendeldmegolcson.hu/id/00128-Fagyallo-mero-refraktometer

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5035
Megtekintve: 79
Expires: aug. 09., 09:09

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.