Retro sárga ködlámpa eladó

Ár: 12 000 Ft
Feladás dátuma: jún. 15., 12:15
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Telefonszám: 0649411591

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Település Mezőkövesd
Sárga üveges, félgömb formájú, régi, de működőképes ködlámpa.

12 V-os retro ködlámpa sárga üveggel eladó. Működik, izzók benne vannak. Kb. a '70-es évek elején vagy még korábban készült, Csehszlovák gyártmány, úgy véljük, Skoda 1000 MB tartozéka volt. Hasonló veterán autókhoz, vagy gyűjtőknek ajánlott. Esztétikai állapota korához képest jó, kisebb felújítást, tisztítást igényel. A fotó torzítja az üveg színét, a valóságban olyan sárga, mint a skodás képen. A kép forrása: https://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A130811_225531_auto_ojetiny_fdv&foto=FDV4d2817_09_Skoda_1000_MBG.jpg

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 455
Megtekintve: 571
Expires: febr. 26., 07:05

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.