Ajakon eladó 3 szobás családi ház!

Ár: 16 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: dec. 09., 19:36
Kapcsolatfelvétel
Irma (1)
Telefonszám: 0645455717

Régió

Szabolcs-Szatmár-Bereg Ajak, 4524
Állapot Jó állapotú
Szobák 3 szoba
Fűtés Gázfűtés
Alapterület (m2) 90
Telekméret (m2) 723
Település Ajak
Tehermentes családi ház tulajdonostól eladó!
Ajakon tulajdonostól eladó 90 nm-es , 3 szobás családi ház. A 723 nm-es telken lévő ház 2000-ben , téglából épült , összkomfortos , szobái külön bejáratúak. Tágas konyhájának , jó elosztásának köszönhetően akár többgenerációs család számára is megfelelő.
Az ingatlan tehermentes , ára: 16 MFt
Érdeklődni: 18 után a 45-455-717. tel.számon.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4580
Megtekintve: 47
Expires: febr. 24., 19:36

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.