Eladó tulajdonostól tehermentes kertes családi ház, Göd-Felső

Ár: 61 000 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 05., 12:59
Kapcsolatfelvétel
Kuris Attila (1)
Telefonszám: 06305496097

Régió

Pest megye Göd-Felső, Kisfaludy 33, 2132
Állapot Kiváló
Szobák 5+ szoba
Fűtés Gázfűtés
Alapterület (m2) 240
Telekméret (m2) ---
Település Göd
Eladó! Tulajdonostól! Tehermentes! Göd-Felső Kertes Családi ház!

Eladó! 6-Szobás 2-fűrdőszobás 2-konyha 2-garázs 2-generációs kertes-családi ház.A Kertes családi ház 240 négyzet-méteres Göd-Felső kertvárosi központjába van.A ház napos déli fekvésű az utca csendes aszfaltozott.A közelbe iskola óvoda,az utcába orvosi rendelő,patika. Bp-közelébe fekszik a környék legszebb háza. Budapestről két útvonalon (2-es út, M2) is megközelíthető, ezért jól autózható még a reggeli és esti csúcsidőszakban is. Göd-Felső mellett közvetlenül megtalálható a Dunának egy gyönyörű szakasza, amely kedvelt kirándulóhely a környéken.Csendes zöld környezet, étkező, jó beosztású, panoráma, világos, jó közlekedésű, kocsibeálló, internet, parkettás, redőny, reluxa, melléképület, beépített konyhabútor, kamra, csatorna, garázs, gáz, kábeltévé, telefon, villany, vízórás, erkély, kertkapcsolatos, kert, összkomfortos, hőszigetelt, műhely, terasz, luxus

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4627
Megtekintve: 20
Expires: febr. 02., 12:59

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.