Céges

Három lakrészes csopaki ház

Ár: 114 900 000 Ft
Feladás dátuma: szept. 13., 08:58
Kapcsolatfelvétel
Torma Steffi (31)
Telefonszám: 0687580277www.immobalaton.com
Weboldal megtekintése

Régió

Veszprém megye Csopak, 8229
Állapot Kiváló
Szobák 5+ szoba
Fűtés Gázfűtés
Alapterület (m2) 320
Telekméret (m2) 764
Település Csopak
Három lakrészes csopaki ház
Csopakon eladó a Hegyre és a Tóra Kilátással, 3 funkciós – Tulajdonosi lakás, Albérleti lakás, Kiadó apartmanok – 10 szoba 6 fürdőszobás Ház
Megközelítés
Csopak, Szérüskert u. 22. Belterületen vagyok, végig aszfaltozott úton érkeztem, Balatonfüredről talán 5 perc volt az út gépkocsival, de még kerékpárral is 10 percen belül kiértem volna. Az ingatlan kitűnően megközelíthető nyáron és télen is.
Környék
A 71-es út felett vagyok, a Szitahegy lankásan emelkedő domboldalában már elég távol a forgalom zajától. Déli irányba tekintve látom a tóban fürdőző nap csillogását, a másik irányban pedig a csopaki borvidék gondosan művelt szőlészeteit. A környék vendéglátásra rendezkedett be, számos apartman ház, vendégház, borház található itt, pl. a Szent Donát Borkúria vagy a Petrányi Pince, csak hogy a legnevesebbeket említsem.
Telek
A telek nem nagy – 764 m2 -, nem okoz sok munkát a rendben tartása. Füvesített, néhány fa és virágok díszítik és teszik kellemessé, otthonossá és balatonivá az itt élők számára.
Közművek
Víz, villany, gáz, csatorna, közvilágítás. Minden adott és a házba bevezetve.
Ház
Az épület 3 szintes. A szintek önállóan megközelíthetők, bejárhatók és lezárhatók. Az itt lakók nem zavarják egymást még akkor sem, ha a ház mindhárom funkciójában egyszerre üzemel.
Tulajdonosi lakás szintje

A tágas Nappali, Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba kényelmes életteret ad 2 fő, pl. idősebb de akár fiatal pár számára is. A kényelmet fokozza a fürdőszobában felépített szauna. Amennyiben néhány éves kisgyerekek is vannak, a nappali átrendezésével az ő elhelyezésük is megoldható.
Albérleti lakás szintje

A nappali, 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba 4 tagú család számára ad kényelmes otthont. Az egyébként sem kis méretű lakóterületet a nyári hónapokban a napsütötte tágas terasz jelentős mértékben megnöveli.
Kiadó apartmanok szintje

Az apartman szinten – legfelső szint – a 4 hálószoba + saját fürdőszoba, szobánkét pótággyal 3-4 fő elhelyezését teszi lehetővé a szezonban, április – október hónapokban. A szinthez csatlakozik két tágas terasz szép panorámát kínálva a Szitahegyre és a Balatonra.
Valamennyi lakrész központi fűtéssel felszerelt, így a hidegebb téli hónapokban is lakható és igény szerint kiadható.
Ha szeretne egy Balaton közeli településen élni, közben egy önálló albérleti lakás és 4 apartman kiadásából jelentős többlet jövedelemre is szert tenni, akkor ez a ház lehet, hogy Önt várja. A ház természetesen kiválóan alkalmas több generáció együtt élésére is.
Ha erre vágyik, ne habozzon, hívjon, jöjjön!
TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4254
Megtekintve: 129
Expires: jan. 31., 08:58

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.