Céges

Ingatlanközvetítő iroda - Eladó ingatlan, családi ház, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, Mezőkövesd és környéke

Feladás dátuma: jún. 22., 10:00
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (48)
Telefonszám: 06 20 2959185www.hungaromax.com/ingatlan
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, 3400
Állapot Jó állapotú
Szobák 3 szoba
Fűtés Központi
Alapterület (m2) ---
Telekméret (m2) 418
Település Mezőkövesd
Ingatlanközvetítő szolgáltatás a Bükkalján kiemelt webes megjelenéssel, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, CSOK.

A Bükkalja Ingatlanközvetítő Iroda a térség legrégebbi szolgáltatása, kínálatában házak, telkek, lakások, nyaralók találhatók Mezőkövesd és környékéről, a Bükk hegység lábánál, a Tisza-tó közelében. Két gyógyfürdő és Eger város közelsége teszi a területet még inkább felkapottá a turizmus, a nyugodt, igényes kikapcsolódás és wellness kedvelőinek körében. Érdeklődni: Bencze-Tóth Éva 06 20 9770 531 

Az iroda aktuális kínálatát ide kattintva tekintheti meg: https://www.hungaromax.com/ingatlan 

Szolgáltatások: Ingatlanközvetítés teljes körű ügyvédi háttérrel és hitel lehetőséggel, értékbecslés, épület energetikai tanúsítvány készítés, CSOK ügyintézés. A több nyelvű online megjelenés mellett igény esetén célirányos reklám kampányok futtatása az adott ingatlanra.

 

A képeken látható ingatlan már elkelt.

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 513
Megtekintve: 1801
Expires: szept. 30., 10:00

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.