Eladó Orion léghűtő, párásító készülék

Ár: 15 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: márc. 18., 09:58
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Telefonszám: 06 20 29 59 185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén 3400 Mezőkövesd, Sas u. 20.
Település Mezőkövesd
Állapot Megkímélt
Vizes, jeges léghűtő és párásító.

A léghűtő készülék belsejében lévő tartályba hideg vizet vagy jégakkukat (esetleg megfagyasztott vízzel teli pet palackokat) helyezve a ventilátor hidegebb levegőt fúj a helyiségbe. Klíma berendezéssel összehasonlítva a hatásfoka lényegesen gyengébb, hőségben egy szobát kihűteni nem képes, csak átmeneti felüdülést hoz. Párásításra viszont tökéletesen alkalmas, valamint ventilátorként is jól használható, bár kissé zajos. Programozható, távirányítóval is működik, keveset használt. Megtekintés, átvétel személyesen, az ár irányár.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 16
Megtekintve: 437
Expires: márc. 14., 11:22

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.