Házhoz

24 órás Idősgondozás, házi betegápolás - vidéken is

Feladás dátuma: jan. 07., 18:28
Kapcsolatfelvétel
Kovácsné Erika (1)
Telefonszám: 06-30-463-6404

Régió

Pest megye
Település Budapest
Egyénre szabott házi betegápolást, idősgondozást és egyben felügyeletet vállalok 0-24 órában.

Otthonápolást, idősgondozást és felügyeletet vállalok (Alzheimer-kóros, demens beteget is.) Kiemelkedő figyelemmel, türelemmel és nagy szeretettel ápolom, gondozom a segítségre szoruló beteg, vagy idős hozzátartozóját.
Empatikus, humánus, 55 éves szakképzett ápolónő vagyok.
Saját autó van. Hívjon bizalommal.
Kovácsné Erika

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4641
Megtekintve: 18
Expires: febr. 04., 18:28

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.