Céges

Üzlethelyiség kiadó Mezőkövesden, a Bevásárló udvarban

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: okt. 20., 15:49
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06 30 37 67 659

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Bevásárló udvar, 3400
Fűtés Gázfűtés
Állapot Újszerű
Alapterület (m2) 170
Telekméret (m2) 250
Település Mezőkövesd
Kiadó igényes, elegáns üzlethelyiség Mezőkövesden, a belvárosban

Mezőkövesd belvárosában, a Bevásárló udvar 4 sz. alatt, új építésű, hőszigetelt épületben, 170 m2-es, kifogástalan állapotú üzlethelyiség tulajdonostól kiadó. Igény esetén az ugyanilyen nagyságú felső szinttel bővíthető, kiépíthető. Gázfűtés, víz, csatorna, riasztó, vizes blokk, raktár, rakodásra, parkolásra alkalmas kb. 250 m2-es udvar, jó megközelíthetőség. Bérleti díj megegyezés szerint. Érd: 06 30 37 67 659

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4371
Megtekintve: 303
Expires: jún. 30., 15:49

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.