Sürgős

Duguláselhárítás iv. kerület

Ár: 11 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:48
Weboldal megtekintése

Régió

IV. kerület, Budapest Závodszky, 1046
Település Budapest
Dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk a iv. kerületben fix árakon az Önnek legalkalmasabb időben.
Garanciát vállalunk munkáinkra, melyet a iv. kerületben végzünk helyi, kerületi szakemberként, így biztos lehet, hogy évekig, akár évtizedekig mentesül minden fajta kellemetlen dugulástól.

A duguláselhárítás non stop szolgáltatás Budapest IV. kerületben ingyenes kiszállást tartalmaz, ezért pénzt nem kérünk pluszban.

Árainkat előre megbeszéljük, ezen később sem változtatunk.

Ha otthonában sűrűn fordul elő dugulás, akkor a lefolyórendszer, csatornarendszer nem megfelelő szerekesztésű.

Ebben is tudunk segíteni:felmérjük a csövek állapotát csőkamerás vizsgálattalés kicseréljük a hibás szakaszokat.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5138
Megtekintve: 23
Expires: júl. 01., 10:48

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.