Duguláselhárítás Szentendre

Ár: 11 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:34
Kapcsolatfelvétel
Csoma Tímea (7)
Telefonszám: 06305748966https://dugulaselharitas-szentendre.com/
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Málna utca, 2000
Település Szenetndre
Szentendrei duguláselhárító, vízvezeték szerelő szakember vállal fix áras dugulás megszüntetéseket, tisztítást.
A duguláselhárítás munka folyamatát Szentendrén géppel, bontás és vésés mentesen végezzük el tiszta környezetet hagyva ezután. Bármilyen kültéri vagy beltéri dugulást hatástalanítunk gyorsan, precízen, és tisztán. Egyéb Épületgépészeti, Csőszerelői Szolgáltatásaink Szentendre: Csőszerelés, aknatakarítás,-tisztítás, lefolyótisztítás, csatornamosás,-tisztítás Woma segítségével, csatorna rákötés,-bekötés,-kikötés, cső zsírtalanítás, cső gyökértelenítés, csatornakamerázás, lefolyókamerázás, csőkamerázás.
Duguláselhárítási árak a szentendre térségben:
Minden megrendelő előre szeretné tudni, hogy legalább nagyságrendileg mekkora összegre számíthat, Mi telefonon felmérve a munka típusát fix áras ajánlattal tudjuk vállalni a munkát, amin később sem variálunk.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5135
Megtekintve: 20
Expires: júl. 01., 10:34

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.