Házhoz

Duguláselhárítás Szolnok

Ár: 11 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:25
Weboldal megtekintése

Régió

Jász-Nagykun-Szolnok Fő út, 5000
Település Szolnok
Vállalunk bontás mentes, fix áras duguláselhárításokat Szolnok és környékén non stop.
Szolnok városának helyi duguláselhárító szakembere minden dugulással és vízszereléssel kapcsolatos munkában tud segíteni barátságos árakon, melyeket előre megbeszélünk.

A dugulásoknak A-Z-ig tipúsát elhárítom gépi munkával, bontás mentesen, tisztán és alázattal. Hívhat non stop, éjjel-nappal, akár azonnal vagy Önnek megfelelő időben kezdem meg Önnél a munkát.

Vízvezetékszerelésben, csap cserékben, háztáji szerelésekben is tudunk segíteni.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5133
Megtekintve: 42
Expires: júl. 01., 10:25

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.