Házhoz

Duguláselhárítás Üröm

Ár: 11 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:43
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Fő út, 2096
Település Üröm
Dugulsok elhárítása, csatornatisztítás, csőkamerázás Üröm és környékén non stop.
Fokozott fertőtlenítéssel dolgozunk Üröm és környékén bontás mentesen végzett, garanciális, fix áras duguláselhárítást, womás csatornamosást, womával végzett magasnyomású duguláselhárítást végézvén.

Duguláselhárító gyors szolgálatunk Üröm városában azonnali, vagy Önhöz alkalmazkodó időben vállalduguláselhárítást díjmentes kiszállással.


A duguláselhárítás folyamatát nagy teljesítményű géppel, bontás és vésés mentesen végezzük el tiszta környezetet hagyva magunk után az árakat előre letisztázva, korrekt módon. Számlaképesek, referenciákkal rendelkező helyi cég vagyunk.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5137
Megtekintve: 22
Expires: júl. 01., 10:43

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.