Ponyva-készítése és javítása

Feladás dátuma: jan. 16., 13:24
Kapcsolatfelvétel
Oroszi István (1)
Telefonszám: 06704181842www.micziponyva.uw.hu
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Nyíregyháza Fürj u. 3/B, 4400
Település Nyíregyháza
Ponyva-készítését és javítását vállaljuk rövid határidőn belül ! Keressen bizalommal ! Az egész országban!
Ha ponyva, akkor csak a MicziPonyva! Teraszok, kamionok, utánfutók, takaróponyvák, csarnokok, medencék és aminek a képzelőerő sem szab határt! Ponyva készítését és javítását vállaljuk rövid határidőn belül az egész országban! Ingyenes állapotfelmérés házhoz !

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4704
Megtekintve: 20
Expires: jan. 23., 13:24

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.