Schwinn Csepel kemping kerékpár

Ár: 12 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: ápr. 17., 12:04
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (45)
Telefonszám: 06 49 411 591www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Évjárat Nem ismert
Üzemanyag Egyéb
Állapot Használt
Település Mezőkövesd
Felújítandó kemping bicikli eladó.

Eladó évek óta használaton kívüli, felújításra, karbantartásra szoruló Schwinn Csepel kemping kerékpár. A külső gumiabroncsok jók, a belsőket valószínűleg ragasztani vagy cserélni kell. A krómozott felületek tisztítást igényelnek, és egy általános felújítást is megérdemel. Egyébként masszív, erős bicikli, napi használatra kiválóan alkalmas, de alkatrészként is hasznosítható. Megtekintés, átvétel kizárólag személyesen.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 38
Megtekintve: 480
Expires: dec. 23., 15:04

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.