Céges

Eladó wellness hotel

Ár: 420 000 000 Ft
Feladás dátuma: máj. 26., 13:31
Kapcsolatfelvétel
Pap Tibor (2)
Telefonszám: +36 30 3551340

Régió

Komárom-Esztergom Kossuth Lajos utca
Alapterület (m2) 2300
Telekméret (m2) 4170
Település Kisbér Kossuth Lajos utca 1
Eladó wellness hotel!
A Kincsem Wellness Hotel a Bakony alján, Budapesttől 90 km-re, Pannonhalma, Mór, Bábolna középpontjában Kisbéren található. A településről Győr is főútvonalon megközelíthető
A hotel három ingatlanon épült 2000-ben, 2300 m2 wellness részlege az új szobákkal pedig 2008-ban épültek.
A hotel kiválóan alkalmas nyugdíjas otthonnak, idős otthonnak a wellness részlegen rehabilitációval, vagy akár további üzemeltetéssel is működtethető.
Igény esetén van lehetőség a hotel bővítésére is.
A hotelban 26 két és háromágyas szoba, valamint apartmanok találhatók. (30 szoba) Hat szobában sarokkádas fürdő, a többiben különálló zuhany található.
55 fős étterem, 15 fős tárgyaló és 80 m2 konferenciaterem is a hotel részét képezi.
A wellness részlegen egy 12,5x6x1,3 m-es medence, gyerekmedence, pezsgőfürdő, merülőmedence, finn és infra szauna, gőzfürdő, szolárium, masszőr és öltöző helyiségek vannak. Az udvaron grillsütők vannak elhelyezve.
A hotel teljes területén az internet vezeték nélküli Wifi rendszerrel biztosított, a tv műsort kábel tv rendszeren szolgáltatják.
Az épület elektromos ellátása és vezetékes vízellátás biztosítva van, valamint található egy 120 m mély kút, ami ivóvíz minőségű vizet biztosít. A fűtés központi gázfűtés és megújuló energiával (fapellet tüzelésű) automata kazánokkal történik. Ez lényegesen olcsóbb, mint a gázfűtés.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 6995
Megtekintve: 84
Expires: aug. 18., 13:31

Hasznos lehet

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy sorozatos szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk. Tovább...