A munka problémái könyv eladó

Ár: 3 400 Ft
Feladás dátuma: okt. 15., 19:15
Weboldal megtekintése

Régió

Csongrád megye Szeged, 6720
Település Szeged
Kimerültség kezelésére, a munkahelyen belüli és kívüli kapcsolataid javítására válaszd ezt a könyvet.
Érezted már úgy magad munka közben, hogy még a tollad sem akarja azt csinálni, amit kellene? Esetleg azt, hogy nem bírsz már ránézni az emberekre? Volt már olyan, hogy a teljes kimerültség jeleit érezted magadon? Jártál már úgy, hogy egyszerűen nem tudtad megértetni a munkatársaddal, hogy milyen feladatot kéne elvégeznie, vagy hogy teljesen az ellenkezőjét csinálja annak, amit kérni szerettél volna tőle?
Amennyiben legalább az egyikre igen a válaszod, akkor ez a könyv neked való.
Fantasztikus eszközöket nyújt a kimerültség kezelésére, a munkahelyen belüli és kívüli kapcsolataid javítására és arra, hogyan válhatsz sikeresebbé a munkádban és az életedben.
A céltudatosabb élet egyik kulcsa az, hogy jó kontrollt használj. Többek között erre tanít meg ez a 208 oldalas, puhafedeles könyv.
Vedd meg most!
Teljesen új, bontatlan csomagolású. A legújabb kiadás.
Számla van hozzá.
Utánvéttel átvehető.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5971
Megtekintve: 23
Expires: nov. 12., 19:15

Hasznos lehet

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy sorozatos szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk. Tovább...