Banki hitelre jelenleg alkalmatlan cégek hitelezése
Céges

Banki hitelre jelenleg alkalmatlan cégek hitelezése

Ár: 25 000 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 29., 15:01
Kapcsolatfelvétel
Global Optima Zrt (2)
Telefonszám: 06202184520 06203942153www.globalzrt.hu
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Budapest, Pesti út 237., 1773
Település Budapest
Vállaljuk banki hitelre alkalmatlan cégek részére hitelkeret ügyintézését max. 25 Mill.ft ig 5 éves futamidőre,
Irodánk vállalja akár kisebb árbevétellel rendelkező cégek részére is átmeneti forrás ügyintézését 5-25 mill.ft közötti összegben,1-5 éves futamidőre,előtörlesztési lehetőséggel. Végrehajtás alatt álló vagy inkasszóval rendelkező cégek is igényelhetik. Magán vagy céges ingatlanfedezet szükséges!! globaloptimazrt@gmail.com 0620/2184520 0620/3942153

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4619
Megtekintve: 24
Expires: febr. 02., 16:18

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.