Üzlettámogató banki hitel ügyintézése cégeknek
Céges

Üzlettámogató banki hitel ügyintézése cégeknek

Ár: 25 000 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 29., 14:50
Kapcsolatfelvétel
Global Optima Zrt (2)
Telefonszám: 06202184520 06203942153www.globalzrt.hu
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Pesti út 237., 1773
Település Budapest
Szabad felhasználású banki hitelkeret ügyintézése vállalkozásoknak fedezet nélkül.
Irodánk vállalja 2019 előtti alapítású folyamatos bevétellel rendelkező,nyereséges,köztartozásmentes vállalkozások részére likviditást növelő hitelkeret ügyintézését 5-25 mill.ft közötti összegben.Sem ingatlanfedezet,sem Hitelgarantiqa kezességvállalás nem szükséges!! Átfutási idő hiánytalan dokumentáció esetén 3 hét. globaloptimazrt@gmail.com 0620/2184520 0620/3942153

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4618
Megtekintve: 76
Expires: jan. 26., 14:50

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.