3 szobás 4. emeleti veszprémi lakás

Ár: 25 800 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 15., 00:12
Kapcsolatfelvétel
Rák Ferenc (1)
Telefonszám: 06202188372

Régió

Veszprém megye Veszprém, Halle utca, 8200
Szobák 3 szoba
Állapot Jó állapotú
Fűtés Távfűtés
Alapterület (m2) 62
Település Veszprém
Tulajdonostól frekventált helyen panel lakás eladó

Kelet-nyugati fekvésű Halle utcai 3 szobás 4.emeleti lakás tulajdonostól eladó. A konyha és a középső szoba a lakótelep legszebb, hatalmas fákkal ölelt játszóterére néz ,a nappali étkezős és kicsi hosszú szoba tömegközlekedés mentes utcára.Kívülről hőszigetelt ház,lépcsőházi nyílászárók 2 éve cserélve,hőmennyiségmérős új radiátorok!A lakás ideális gyerekes családoknak és minden közel van!!Iskola, óvoda, doki, gyógyszertár, boltok illetve buszmegálló! Központ gyalog 10 perc...Az adás vételi szerződés után 1 hónapra költöthető!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4700
Megtekintve: 45
Expires: febr. 12., 00:12

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.