Budapest V. kerület, a Bazilika mellett garzon téglalakás eladó

Ár: 48 000 000 Ft
Feladás dátuma: máj. 17., 21:26
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Telefonszám: +36302878859http://www.hungaromax.com/budapest
Weboldal megtekintése

Régió

V. kerület, Budapest Sas utca, 1051
Szobák 1 szoba
Állapot Felújított
Fűtés Távfűtés
Alapterület (m2) 40
Település Budapest
Központi helyen tégla építésű lakás.

A 40 m2-es lakás a Sas utcában, műemlék jellegű, rendezett, jól karbantartott házban található. Ősszel nyílászárócsere történt és új fűtési rendszer került beépítésre. Az előszobából jobbra konyha, kamra, balra a szoba nyílik. Szemben a fürdőszoba található. A lakáshoz 2 m2 légudvar tartozik. Tetőtér beépítési lehetőség van. Érdeklődni: +36302878859

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 2629
Megtekintve: 393
Expires: márc. 31., 21:26

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.