Margaréta- és földieper palánta eladó, Mezőkövesd

Ár: 1 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 28., 13:06
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06202959185

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Település Mezőkövesd
Kevés gondozást igénylő virág- és eper palánták a termelőtől.

Nagyvirágú margaréta palánta eladó Mezőkövesden. Hálás, szép virág, termesztése nem igényel nagyobb felkészültséget. Évelő, de bizonyos idő után egyfajta telepeket képez, amit érdemes szétültetni. Rendelés telefonon, a megbeszélt időre elkészítjük a kért darabszámban, de akár a vevő jelenlétében is megoldható a palánták kiásása, összeállítása. Ugyanitt erős, jól termő földieper palánták is kaphatók. Az árakat a mindenkori piaci árakhoz igazítjuk.

És így néz ki, amikor a margaréta virágzik

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 3665
Megtekintve: 625
Expires: jún. 30., 13:06

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.