Szedd magad cseresznye leköthető, Mezőkövesd

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: ápr. 02., 13:08
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Telefonszám: 06 20 29 59 185

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u 20., 3400
Település Mezőkövesd
Germesdorfi cseresznye fáról eladó. Vegyszermentes biogyümölcs, berakásra, étkezésre, vagy akár cefrének.

Szedd magad lehetőség Mezőkövesden. Családi ház kertjében kilenc jól termő cseresznyefáról a termés eladó. Kb. május végén, június elején érik, teljesen bio, vegyszermentes, azaz nincs permetezve. Ennél fogva érés után hamar kukacos lesz, de az érési fázis elején még kiválóan alkalmas berakásra. Vagy, jól megérlelve cefrének is leköthető. Nagyon finom, tiszta, aromás, igazi pálinka főzethető belőle. Más gyümölcsökkel együtt erjesztve vegyes pálinkaként is kiváló. Ár megegyezés szerint, személyesen egyeztetve egy-egy komplett fát is fenntartok a megrendelőnek, akkor szedi, amikor jónak látja.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 32
Megtekintve: 538
Expires: márc. 08., 14:49

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.