Szöllő eladó
Sürgős

Szöllő eladó

Ár: 150 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 14., 11:34
Kapcsolatfelvétel
Poller Zoltán (1)
Telefonszám: 73/950-755
0630 227 46 47

Régió

Baranya megye Szentlőrinc Gárdonyi Géza utca 6, 7940
Alapterület (m2) ---
Telekméret (m2) 1850
Település Szentlőrinc
Szentlőrinci Szöllőhegyen a Közösségi házzal srégen bal oldalt daszkakapus gyümölcsös, szöllő, konyhakert, présház, fede

Advert details

Advert ID: 4692
Megtekintve: 11
Expires: febr. 11., 11:34

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.