Sürgős

Profilváltás miatt turkáló bolt komplett árukészlete és berendezése eladó

Ár: 1 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: márc. 06., 15:26
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 202959185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Mezőkövesd
Turi bolt kiárusítás. Teljes árukészlet, felszerelés egyben vagy külön-külön.

Állványok, ruhák, pult, öltözőfülkék, fa- és vasládák, ruhavállfák, bevásárlókosarak egyben, vagy külün-külön is.
Megtekinthető Mezőkövesden. Érdeklődni: 0630 37 67 659

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4954
Megtekintve: 102
Expires: máj. 01., 15:26

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.