Céges

Balatoni luxusingatlan örökpanorámával

Ár: 189 000 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 07., 07:52
Kapcsolatfelvétel
Torma Steffi (31)
Telefonszám: 0687580277www.immobalaton.com
Weboldal megtekintése

Régió

Veszprém megye , 8226
Fűtés Egyéb fűtés
Állapot Új építésű
Szobák 5 szoba
Alapterület (m2) 247
Telekméret (m2) 800
Település Alsóörs
Örökpanorámás minimalista luxusvilla
Eladó balatoni örökpanorámás 5 szoba 4 fürdőszobás minimalista luxusház külső medencével Alsóörs határában. Az épület hasznos területe 247 négyzetméter, a csendes fekvésű telek 800 négyzetméteres. 2019-ben lett befejezve a legigényesebb anyagokból, a legmodernebb technikával felszerelve, és extra minőségben! Irányár: 189 millió Forint.
TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4575
Megtekintve: 66
Expires: febr. 01., 07:52

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.