Horvátországi eladó ingatlanok tulajdonostól

Ár: 19 990 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 16., 13:16
Kapcsolatfelvétel
Horvátországi eladó ingatlan (1)
Telefonszám: +36-30-722-4031www.horvatorszagi-ingatlan.hu
Weboldal megtekintése

Régió

Baranya megye
Fűtés Elektromos
Állapot Felújított
Szobák 1 szoba
Alapterület (m2) 34
Telekméret (m2) 450
Település Horvátország - Vir sziget
Horvátországi eladó ingatlanok tulajdonostól.
Horvátországi eladó ingatlanok tulajdonostól. Horvátország tengerparti eladó ingatlan, ház, eladó apartman, telepített mobilházak közvetlenül a tengerparton. Horvátországi ingatlan vásárlás akár magyar nyelven

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4593
Megtekintve: 94
Expires: febr. 10., 13:16

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.