Német nyelv tréning és oktatás Skypon

Német nyelv tréning és oktatás Skypon

Ár: 2 000 Ft
Feladás dátuma: máj. 15., 22:17
Kapcsolatfelvétel
Lajos (1)
Telefonszám: 00381649378856

Régió

Győr-Moson-Sopron
Település Sopron
Német nyelv tréning, kommunikáció, szókincs bővítés, szavak helyes kiejtése, interjúra való felkészítés Skypon.

Német nyelv tréning, komunikáció, szokincs bövités, szavak helyes kiejtése, interjúra való felkészités Skypon.
Elsö fél óra tudás felmérés ingyen van, 1 óra=45 perc / 2000 Huf..
Skype: international-projects

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5338
Megtekintve: 23
Expires: jún. 12., 22:17

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.