Házhoz

Kapucnis Kabát

Ár: 3 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 19., 18:38
Kapcsolatfelvétel
Szilágyi Dániel Tibor (11)
Telefonszám: 204239250

Régió

Fejér megye Bekötő U.4, 8122
Település Csősz
Eladó nem használt új Kapucnis kabát! Méret.: S Hossza.: 72 cm Mellbőség.: 51 cm Ujj.: 70 cm
Pick Pack Pont Előre Utalás.: 1257
GLS Futárszolgálat Előre Utalás.: 1702
GLS Futárszolgálat Utánvétel.: 2285
MPL Csomagautomata Előre Utalás.: 890
MPL Postán maradó Előre Utalás.: 795
Posta Pont Előre Utalás.: 1320
Posta Pont Partner Előre Utalás.: 1320
Posta Pont Partner Utánvétel.: 1720

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4731
Megtekintve: 52
Expires: máj. 10., 18:38

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.