Céges

Költöztetés olcsón Budapest

Ár: 5 000 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:53
Kapcsolatfelvétel
Csoma Tímea (7)
Telefonszám: 06706265862https://www.koltoztetes-olcson.eu/
Weboldal megtekintése

Régió

IV. kerület, Budapest Kisfaludy, 1045
Település Budapest
Költöztetés olcsón Budapest iv., xv. kerületéből elindulva bárhova az Országban és külföldön baráti árakon.
Költöztetést vállal családi vállalkozásunk Budapest iv. és xv. kerületéből indulva bárhová, ahová szeretné. Külföldre is segítünk költözni vagy a külföldről hazatérőknek.

Költöztetés A-Z-ig a teljesség és a korrektség igényével az Önnek alkalmas időpontban, sürgősségi költöztetéssel is foglalkozunk non stop.

Lehet szó lakásról, házról, iroda, cég költözésről, lomtalanításról, bútorszállításról, gépek szállításáról, költöztetéséről,m bízhat szakértelmünkben, munka iránti alázatunkban.

Árainkat megtalálja weblapunkon, olcsón dolgozunk, hogy ki tudjuk szolgálni rengeteg ügyfelünket.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5139
Megtekintve: 40
Expires: júl. 01., 10:53

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.