Sürgős

National Instruments PXI elektronikai laborszámítógép

Ár: 300 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 02., 23:54
Kapcsolatfelvétel
Bába Lajosné (1)
Telefonszám: 204768179

Régió

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas, Budai N. A. u. 16., 6400
Település Kiskunhalas
Állapot Használt
National Instruments PXI nagy pontosságú elektronikai laborszámítógép és gyártási folyamatellenőrző rendszer

PXIe-8105 Core Duo 2.0 GHz 2 GB RAM 1200 GB HDD
PXI-5124 2 csatorna, 12-Bit 200 MS/s, 8 MB/csat. oscilloszkóp.
PXI-4070 6 1/2 digites FlexDMM
PXI-5421 100 MS/s-es jelforma-generátor, 8 MB memóriával

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4623
Megtekintve: 44
Expires: jan. 30., 23:54

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.