Használt autó - Eladó Mercedes

Ár: 350 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 06., 19:47
Kapcsolatfelvétel
Horváth Lajos József (3)
Telefonszám: +36304192109

Régió

Bács-Kiskun megye Katymár, József Attila utca 26, 6455
Évjárat 20 évnél idősebb
Futott km 350000
Üzemanyag Benzin
Állapot Megkímélt
Cm3 1799
LE 122
Kivitel Sedan
Település Katymár
Megkímélt, garázsban tartott, benzines Mercedes eladó.
Eladó garázsban tartott, kiváló állapotú Merci. (Nincs rozsda.) 7,5 l fogyasztás, téli gumikkal felszerelve. Nemdohányzó utastér, kárpit, belső gyári felszereltsége eredeti, szinte hibátlan. Kihasználatlanság miatt vált eladóvá.Ha érdekel, hívj,+36304192109

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4574
Megtekintve: 142
Expires: jan. 31., 19:47

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.